FRPMA este o organizatie nonprofit ce are ca scop promovarea si dezvoltarea durabila la nivel national a pescuitului la musca artificiala in Romania.

Federatia Romana de Pescuit la Musca Artificiala este in momentul de fata o asociatie de cluburi de muscari din Cluj, Tg. Mures, Baia de Aries, Bucuresti, Sibiu si Timisoara.

Ne-am propus sa incercam impreuna sa construim un viitor mai bun pentru muscarit in Romania, pentru ape, populatii de pesti, competitii, ecologie, turism de pescuit, intr-un mod coerent si asumat de catre toti cei interesati de un asemnea demers.

Federatia este un organism deschis, incercand sa adune in jurul sau cat mai multe cluburi cu viziune si interese comune in dezvoltarea acestui sport, hobby sau mod de viata.

Speram ca eforturile noastre sa fie in ajutorul tuturor muscarilor din Romania, cluburilor mici sau mari. Ne propunem sa facem o treaba cit mai buna si speram sa fim la inaltimea asteptarilor voastre.

Membrii:
Aqua Transilvae – Cluj
Carpatica Fly Fishing Club – Bucuresti
Clubul Muscarilor Baia de Aries
Clubul Muscaricilor Timisoara
Fly Fishing Club Extreme – Tg. Mures
Clubul Musca 13 – Sibiu
Fly Fishing Club Sibiu

Romanian Fly Fishing Federation is a nonprofit organization that promote the fly fishing national durable development in Romania.

At the moment RFFF is a FF Club Association from Cluj, Tg. Mures, Baia de Aries, Bucuresti and Timisoara.

We try to built a better future for FF in Romania, for having better waters, fish populations, competitions, ecological activities, fishing tourism, in a coherent way developed by most of interested people around federation.

RFFF is an open structure, trying to bring together as much FF Clubs that share the same values and vision to develop this sport, hobby or a way of life.

We hope that our efforts will be helpful to all Romanian fly-fisherman, fly fishing clubs  smaller or bigger. We plan to do a great job, to fulfill your highest expectations.

Members:
Aqua Transilvae – Cluj
Carpatica Fly Fishing Club – Bucuresti
Clubul Muscarilor Baia de Aries
Clubul Muscaricilor Timisoara
Fly Fishing Club Extreme – Tg. Mures
Musca 13 Club – Sibiu
Fly Fishing Club Sibiu