Skip to main content
🐟 𝐒𝐚𝐥𝐮𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚 𝐩𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢!
🎣 Cu entuziasm vrem să vă aducem în lumea fascinantă a celei de-a V-a etape din calendarul 𝐅𝐑𝐏𝐌𝐀 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 – „𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐒𝐨𝐦𝐞𝐬̦𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐜𝐞”, organizată de dedicații noștri prieteni de la 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐏𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚 (𝐆𝐏𝐒𝐎).
📸 Pentru acei dintre voi care nu au putut fi prezenți, am pregătit câteva cadre captivante care să vă transmită magia și emoția acestui eveniment. A fost nu doar o competiție, ci și o sărbătoare a spiritului sportiv, a pasiunii pentru pescuit și a comunității noastre puternice. Revenim în curând cu mai multe detalii și momente din cadrul evenimentului.
🎉 Alături de sponsorii noștri 𝐃𝐞𝐥𝐩𝐡𝐢𝐧, 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫, 𝐌𝐢𝐫𝐝𝐚𝐭𝐨𝐝, 𝐏𝐂 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 am pregătit premii atractive pentru participanți.
🌳 De asemenea mulțumim partenerului 𝐑𝐍𝐏 – 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐏𝐚̆𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 – pentru susținerea în vederea organizării etapei!
🙏 Mulțumim tuturor participanților, sponsorilor și, în mod special, 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐆𝐏𝐒𝐎 pentru efortul și dedicarea lor. A fost o etapă de neuitat și abia așteptăm să vă vedem pe toți la următoarea!

Leave a Reply